- Övrig hjälp -

Albyhus 2's hemsida är byggd av vanlig gammaldags HTML-kod, ingen flash, shockwave eller andra script har används. Hemsidan bör kunna ses i vilken som helst internet-läsare som Explorer, Firefox, Safari, osv... Men skulle det vara några problem så var god kontakta Tomas Dahlgren 0739-581691 så att eventuella problem kan åtgärdas.


För att skriva ut en sida: Håll ned "shift" och klicka på sidan i fråga, så öppnas den i separat fönster och passar utmärkt på ett A4 papper. Du kanske måste justera marginalerna på din skrivare för att få med allt, detta kan du kontrollera genom att förhandsgranska sidan innan du skriver ut den. (Gå till "Arkiv" i webläsarens meny och välj "förhandsgranska".)

För att få med bakgrundsbilder och färger på tabeller i utskriften måste du aktivera denna funktion i dina inställningar för webläsaren. ("Verktyg" / "internetalternativ" - fliken "avancerat" och rulla ner till "Utskrift" där du kryssar i rutan "Skriv ut bakgrundsfärger & Bilder".)


Albyhus 2 har internet via en gruppanslutning hos Bredbandsbolaget, således är eventuella problem med uppkoppling och internet relaterade till dom (dvs vår ISP). Telefonnummer 0770 - 777 000.


Behöver du tips och råd gällande ombyggnader och renovering av din lägenhet kontakta i första hand styrelsen . Bostadsrätt innebär att du har nyttjanderätt till din bostad, men eftersom huset ägs av föreningen, alltså medlemmarna i Albyhus2, så måste du följa dom regler som finns i bostadsrättslagen när det gäller ombyggnad och renovering. En bra början är att läsa stadgarna för att förstå dina rättigheter och skyldigheter. Du kan också ringa Riksbyggen om du har fler frågor 0771-860 860, eller använda google. Det finns mycket information på internet om detta.


Har du upptäckt skadedjur i lägenheten som möss eller insekter, kontakta Riksbyggen 0771-860 860. Albyhus 2 har en försäkring hos Anticimex via Riksbyggen.